GeriTepalai.lt Shell kokybės garantija

GeriTepalai.lt Shell kokybės garantija

UAB Teptonas įkurtas 2012 m. Nuo to laiko vartotojams siūlome tik visiškai originalius ir kokybiškus tepalus bei alyvą. Todėl GeriTepalai.lt parduotuvėje prekiaujama tik sertifikuota ir aiškios kilmės gamyklose sufasuota produkcija.

  • Shell produkcija atkeliauja iš Shell gamyklos centrinių sandėlių Vokietijoje (netoli Hamburgo) ir Prancūzijoje (netoli Nanterre).
  • Visas transportavimo procesas nuo pakrovimo Shell centriniuose sandėliuose iki pat atvežimo ir išskirstymo Lietuvoje griežtai prižiūrimas ir kontroliuojamas.
  • Pirkdami Geritepalai.lt parduotuvėje, jūs gaunate produktą iš sandėlio Lietuvoje, kuris kasmet audituojamas “Royal Dutch Shell” kompanijos atstovų. Nesilaikant transportavimo bei sandėliavimo reikalavimų Shell gali taikyti sutartines sankcijas: produkcijos tiekimo apribojimus ar net kontrakto nutraukimą.
  • Klientui paprašius, per 1-2 d. d. pateikiamas produkto kokybės sertifikatas iš gamintojo pagal gaminio partijos numerį.

Šiais laikais alyvos ir tepalų rinkoje vyrauja daugybė prekinių ženklų. Nemaža dalis jų vartotojui gal būt yra nežinomi ir jų kilmė nekelia pasitikėjimo. Lietuvoje yra buvę atvejų, kai teisėsauga “susemia” sukčiaujančius alyvos pilstytojus, kurie į gerai žinomų alyvos gamintojų vardais paženklintas talpas pila neaiškios kilmės skysčius ir parduoda juos kaip būtent to gamintojo alyvą “tiesiai iš gamyklos”.

Rekomenduojame rinktis patikimus tepalų gamintojus ir žinomus jų prekės ženklo atstovus bei platintojus.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.